Fansen måste ha minst en tröja

ساخت وبلاگ

Något sådant här skulle göra många lag glada om NBA bestämmer sig för att expandera. Det finns dock också några lag som kommer att ha en besvärlig position, och Golden State Warriors är ett av de svåra lagen att välja. Efter att ha vunnit mästerskapet förra säsongen var Golden State Warriors tröja älskad av fansen. Det största problemet i laget är föyelsen av unga spelare.

Enligt reglea för ligaexpansionslaget kan varje lag välja några spelare att skydda. Men varje lag av spelare, de måste delta i NBA-utkastet av det nya laget. Nyligen anslutna lag kommer att välja lämpliga spelare, och de kommer också att acceptera spelaas ursprungliga kontrakt. Samtidigt kan varje lag bli av med maxlönekontraktet i laget som överstiger lönen, detta är deras bästa chans. Golden State Warriors måste också släppa spelare till nya lag, vilket är en stor förlust för laget. Golden State Warriors har för många bra unga spelare och för många spelare att skydda. Så NBA:s beslut att expandera med ett nytt lag är en framgång, och Golden State Warriors kommer att göra ett mycket tufft val.

Los Angeles Lakers är i motsatt situation till Golden State Warriors, som skulle välja att byta bort Russell Westbrooks stora kontrakt. Russell Westbrook gillar Los Angeles Lakers tröja mycket, men lag planerar alltid att byta honom under lågsäsongen. Chansea att Russell Westbrook lämnar är dock inte stora, trots allt är hans stora kontrakt inget som det nya laget har råd med. I slutändan är det lagen som har en chans att ta sig till slutspelet, och de måste bevara sin styrka. Lag som missar slutspelet måste behålla talangfulla unga spelare.

https://www.bloglovin.com/@nbatrojorse/

https://nbatrojorse.blogg.se/

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 97 تاريخ : سه شنبه 29 شهريور 1401 ساعت: 22:48

Philadelphia 76ers är angelägna om att vinna ett mästerskap den här säsongen, en titel James Harden strävar efter. Philadelphia 76ers värvningar utanför säsongen var förtjusta i ex-Houston Rockets-spelare, och James Harden kommer att återförenas med två tidigare lagkamrater i laget. James Harden, Montrezl Harrell och P. J. Tucker har sina Houston Rockets tröja som fansen fortfarande älskar, och nu är de en del av Philadelphia 76ers.

Montrezl Harrell har spelat en viktig roll när han kom till Philadelphia 76ers, och han kan vara till stor hjälp och förbättring för det nya laget. En av huvudspelaa i laget, Joel Hans Embiid, saknas mest på bänken, och DeAndre Jordan förra säsongen klarade inte bänkens börda. Philadelphia 76ers största oro är att när Joel Hans Embiid behöver rotera i spelet har spelaa i laget inte råd att spela i det inre. Montrezl Harrell, å andra sidan, är en solid rotationsspelare, och hans skicklighet kompenserar för bristen på Philadelphia 76ers. Avgörande är att han fortfarande är James Hardens lagkamrat med Houston Rockets, och den offensiva synergin mellan dem kommer att upprepas. Montrezl Harrells svaghet är defensiv förmåga och storlek, men hans styrkor är nyckeln till det nya lagets värvningar.

James Harden, Montrezl Harrell och P. J. Tucker är med i Easte Conference den här säsongen, och de älskar alla Philadelphia 76ers tröja. James Harden fattade rätt beslut att lämna Brooklyn Nets förra säsongen, och han såg hopp efter att Philadelphia 76ers tog en oönskad lönesänkning. Philadelphia 76ers spellista har fulländats under lågsäsongen, och passionen hos Montrezl Harrell och P. J. Tucker i spelet kommer också att leda lagkamrater till full kraft.

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 112 تاريخ : جمعه 18 شهريور 1401 ساعت: 15:15

Årets Stephen Curry vann inte bara NBA-mästerskapet, han fick även ett personligt college-certifikat. Ligans lågsäsong är full av handelsrapporter, och Stephen Curry får inte lika mycket uppmärksamhet som Golden State Warriors. Stephen Curry är i medias rampljus igen, hans nr 30 Golden State Warriors tröja har ersatts av en svart examensuniform.

Stephen Currys framgångar i NBA har gjort honom till en fanidol, och han har också fått ett personligt akademiskt certifikat. Detta är första gången Stephen Curry framgångsrikt har tagit examen från college efter tretton år, och Davidson College höll en examensceremoni för honom. Och Davidson College pensionerade också Stephen Curry tröja, och han valdes in i colleges Sports Hall of Fame när han tog examen. Stephen Curry kan vara den största spelaren i Davidson Colleges historia, och hans reklambilder kan ses över hela skolan. Till och med huvudtränaren Bob McKillop sa att all uppmärksamhet till Davidson College i basket kom från Stephen Curry. Många studenter är stolta över Stephen Curry eftersom hans framgångar har gjort universitetets rekryteringsprocess bättre och bättre.

Stephen Currys tidigare collegelag blev också bättre, allt på grund av den inverkan han medförde. Stephen Curry valde Davidson College på rekommendation av huvudtränaren Bob McKillop, trots att han lämnades utanför i kylan efter gymnasiet 2006. Det är inte många människor i omvärlden som uppmärksammar Stephen Curry, och inte heller är det många som uppmärksammar Stephen Curry. till Davidson College. Stephen Curry har dock visat sig stark, och han har också hjälpt sin skola att få respekt från omvärlden.

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 111 تاريخ : جمعه 11 شهريور 1401 ساعت: 22:28

Många NBA-spelare och fans hyllade sin idol Kobe Bryant, och de glömde inte Los Angeles Lakers-legenden. Den 23 augusti är det Kobe Bryants födelsedag, Vanessa Bryant minns det bättre än någon annan, och alla hennes tankar kretsar kring henne igen. Den här dagen får Vanessa Bryant att sakna sin favoritman igen, och hon har fortfarande Kobe Bryant tröja i sin garderob.

En rapport från två år sedan berättade för alla att Kobe Bryant och hans andra dotter, Gianna Maria, lämnade alla i en flygolycka. Många NBA-spelare och fans kunde inte tro det, inte ens Kobe Bryants favoritkvinna, Vanessa Bryant. I mer än två år har Vanessa Bryant gradvis skakat av sig sin sorg, och hon fortsätter att fostra tre ba. Men allt med Kobe Bryant kommer att göra Vanessa Bryant ledsen, och hennes kärlek behöver inte berättas för alla. Men Vanessa Bryant kommer ihåg allt om Kobe Bryant och hennes andra favoritdotter, Gianna Maria. Kanske har Kobe Bryants grattis på födelsedagen reciterats otaliga gånger i Vanessa Bryants hjärta, och hon hoppas att de kan återvända till hennes sida.

Kobe Bryant var en gång en stor professionell spelare i NBA, och han var idolen för många unga spelare. Han är en av hjältaa i Los Angeles Lakers laghistoria, och hans Mamba-mentalitet har inspirerat många människor. Los Angeles Lakers tröja, nr 8 och 24, är Kobe Bryants bästa visitkort och två av de stoltaste numren i hans karriär. Kobe Bryant är far till fyra döttrar och make till Vanessa Bryant.

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 117 تاريخ : جمعه 4 شهريور 1401 ساعت: 17:02